Daca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de foietaj, telemea, marar si ceapa.
Daca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de foietaj, telemea, marar si ceapa. Se face compozitia din branza sfaramata, in care se amesteca marar si ceapa tocate marunt. Foietajul se intinde putin cu facaletul si se portioneaza in patrate. Pe fiecare patrat se pune compozitie, apoi foietajul se pliaza si se aseaza pe tava tapetata cu foaie de copt. Se ung cu oul batut, se presara cu mac (sau susan) si se dau la cuptorul incins pentru cca 20 min.
Se servesc reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii