Daca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de foietaj, telemea, marar si ceapa.
Daca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de foietaj, telemea, marar si ceapa. Se face compozitia din branza sfaramata, in care se amesteca marar si ceapa tocate marunt. Foietajul se intinde putin cu facaletul si se portioneaza in patrate. Pe fiecare patrat se pune compozitie, apoi foietajul se pliaza si se aseaza pe tava tapetata cu foaie de copt. Se ung cu oul batut, se presara cu mac (sau susan) si se dau la cuptorul incins pentru cca 20 min.
Se servesc reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii