Daca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de foietaj, telemea, marar si ceapa.
Daca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de foietaj, telemea, marar si ceapa. Se face compozitia din branza sfaramata, in care se amesteca marar si ceapa tocate marunt. Foietajul se intinde putin cu facaletul si se portioneaza in patrate. Pe fiecare patrat se pune compozitie, apoi foietajul se pliaza si se aseaza pe tava tapetata cu foaie de copt. Se ung cu oul batut, se presara cu mac (sau susan) si se dau la cuptorul incins pentru cca 20 min.
Se servesc reci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii