Se presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate. Pentru umplutura, se amest
Se presara faina pe suprafata de lucru. Se pun foi de placinta pina se obtine o grosime de 1-1,5 cm. Se taie in 12 patrate. Pentru umplutura, se amesteca bine brinza de vaci cu un ou. Se pune in mijlocul fiecarui patrat umplutura si se impacheteaza apoi in forma de triunghi. Se asaza placintele pe o tava, se ung cu un ou batut si se baga in cuptorul incins. Se rumenesc la foc mediu aproximativ 20 de minute. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Se servesc pudrate cu zahar farin
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii