Pere cu Parmigiano Reggiano este un aperitiv/gustare ce se prepara incredibil de rapid. Este o gustare simpla dar impunatuoare, combinatia de gusturi fiind sublima.
Decojiti para si taiati-o in felii.
Aranjati pe o parte a platoului in care veti servi feliile de para intr-un evantai.
Taiati cubulete Parmigiano Reggiano si aranjati-le pe cealalta parte a platoului.
Turnati cateva picaturi de otet balsamic pe fiecare cubulet de Parmigiano Reggiano.
Decorati cu frunze de menta.
Serviti imediat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii