Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt.
Pentru placinta aperitiv cu branza ceapa verde se curata, se spala bine si se toaca marunt. Mararul se alege, se spala si se toaca deasemenea marunt. Intr-un castron se amesteca bine branza de vaci, cu telemeaua data pe razatoare, ceapa, mararul, ouale si piperul. Intr-o tava unsa se aseaza jumatate din foile de placinta unse fiecare in parte cu ulei, sau o foaie de aluat frantuzesc rapid. Se presara putin gris sau pesmet si se toarna compozitia peste care se aseaza celelalte foi de placinta unse fiecare sau a doua foaie de aluat frantuzesc rapid. Se portioneaza usor cu un cutit si se da la cuptor la 180gr C pentru cca 40 min.
Se serveste ca aperitiv calda sau rece.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii