Placinta cu branzeturi este un aperitiv simplu si sanatos. Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua, se topeste untul cu apa intr-o tigaie.
Placinta cu branzeturi este un aperitiv simplu si sanatos. Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua, se topeste untul cu apa intr-o tigaie. Se pune faina si se amesteca repede pana ce se formeaza un aluat moale. Se lasa timp de 15 minute. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta cu diametrul de 23 cm. Se tapeteaza tarta cu hartie pergament, apoi se da la copt 10 minute. Se pune deoparte pentru a se raci. Se freaca galbenusurile, smantana, mustarul si se asezoneaza. Se adauga cascavalul si cimbru. Se incorporeaza albusurile batute spuma. Se toarna peste tarta si se da la cuptor 20-25 de minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii