Potcoava cu cas

Se amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se framanta un aluat moale, apoi s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 30 gr unt
  • 100 ml lapte
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 150 gr cas
  • 4 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 8 masline
  • gogosar
  • Pentru decor:
  • 50 gr cas ras

Mod de preparare

Se amesteca faina, praful de copt si untul. Se amesteca laptele cu apa si putina sare, apoi se adauga peste faina. Se framanta un aluat moale, apoi se intinde sub forma de dreptunghi de 1 cm grosime. Se amesteca apoi toate ingredientele pentru umplutura si se intinde compozitia peste aluat. Se face aluatul sul si se pune intr-o tava unsa, dandu-i forma de potcoava, care se cresteaza din 2 in 2 cm. Se presara deasupra cas ras si se coace potcoava timp de 30-40 de minute.


Se serveste calda.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori