Se amesteca faina cu putina sare si se framanta repede un aluat din faina, bucatele de unt rece, ou si lapte. Se face o bila care se infasoara in foli
Se amesteca faina cu putina sare si se framanta repede un aluat din faina, bucatele de unt rece, ou si lapte. Se face o bila care se infasoara in folie si se lasa la rece 30 minute.
In timpul asta se calesc ceapa si baconul in putin ulei si se condimenteaza.
Cascavalul se rade pe razatoarea.
Intr-o forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina se intinde bine auatul, se ridica o margine, se inteapa in cateva locuri cu furculita si se presara pesmet.
Pe aluat se pune cascavalul si peste el amestecul de ceapa si bacon.
Se bate smantana cu oua, sare, piper, verdeata si se toarna deasupra.
Se coace in cuptorul incins la 200grade . 40 minute.
Atentie!...in plus am pus o cutie cu porumb
cascaval razuit in compozitia de oua si smintina
Pofta buna!
Reteta Quiche Lorraine a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Alte retete de quiche: Quiche
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii