MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!
Rosiile le spalam si le stergem cu servetele de bucatarie.
Cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit, decupam interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie.
Branza telemea o dam prin razatoarea mare, adaugam crema de branza, cascavalul dat prin razatoare, mararul tocat, condimente dupa gust si amestecam bine. Lasam 10 min la frigider dupa care umplem rosiile.
Decoram cu masline verzi sau cu ce dorim.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii