Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbe
Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele, iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Tava nu mai trebuie unsa cu nimic pentru ca va lasa baconul suficienta graime, in asa fel incat sa nu se prinda. Se adauga si putina apa (o lingura doua, in functie de consisteta copozitiei) si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se rastoarna intr-o tava si se feliaza.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute Rulada de spanac Rulada de spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii