Rulada cu branza si bacon

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g de bacon
  • 500 g cartofi
  • 100 g branza
  • 10 g taietei
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper boabe
  • marar
  • nucsoara

Mod de preparare

Se razuiesc cartofii si se oparesc cu apa cu sare fierbinte. Se fierb taieteii si se clatesc bine cu apa rece. Se zdrobeste branza. Se amesteca galbenusurile de ou smantana si condimentele, iar din albusuri se bate o spuma tare. Ingredientele de baza se amesteca si se adauga spuma. Se toarna incet compozitia intr-o tava chec tapetata cu bacon taiat felii. Tava nu mai trebuie unsa cu nimic pentru ca va lasa baconul suficienta graime, in asa fel incat sa nu se prinda. Se adauga si putina apa (o lingura doua, in functie de consisteta copozitiei) si se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 40 de minute. Cand s-a copt se rastoarna intr-o tava si se feliaza.


Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute Rulada de spanac Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori