Rulada cu branza telemea

Rulada cu branza telemea este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se framanta. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Branza se amesteca cu smantana.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • faina - 500 g
  • untura - 50 g
  • branza telemea - 800 g
  • oua - 6 bucati
  • gris - 100 g
  • smantana - 100 g
  • ulei - 50 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Rulada cu branza telemea este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se framanta. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Branza se amesteca cu smantana, grisul si 3 oua. Din 450 g faina, 2 oua, untura, sare si 150 ml de apa se framanta o coca de consistenta potrivita, care se lasa in repaos cca 20 de minute. Coca se unge cu ulei, se imparte in 2 bucati si se intinde foi subtiri pudrate cu faina. Pe foi se aseaza compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se aseaza in tava unsa cu ulei, se ung la suprafata cu ou batut si se pun in cuptor.

Rulada cu branza telemea dupa cateva minute se portioneaza si se serveste cald sau rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori