Rulada cu branza telemea este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se framanta. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Branza se amesteca cu smantana.
Rulada cu branza telemea este un aperitiv delicios si sanatos. Branza se framanta. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Branza se amesteca cu smantana, grisul si 3 oua. Din 450 g faina, 2 oua, untura, sare si 150 ml de apa se framanta o coca de consistenta potrivita, care se lasa in repaos cca 20 de minute. Coca se unge cu ulei, se imparte in 2 bucati si se intinde foi subtiri pudrate cu faina. Pe foi se aseaza compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se aseaza in tava unsa cu ulei, se ung la suprafata cu ou batut si se pun in cuptor.
Rulada cu branza telemea dupa cateva minute se portioneaza si se serveste cald sau rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii