Rulada cu spanac

Rulada cu spanac este o reteta vesela, umpluta cu crema de branza, un aperitiv delicios si aspectuos potrivit pentru orice ocazie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu spanac

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 g spanac
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 300 g crema de branza
  • 2 linguri unt
  • 100 g sunca de pui

Mod de preparare

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile si mixam bine, adaugam spanacul (fiert inainte daca e proaspat) faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam bine cu o lingura, turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc, rulam si lasam sa se raceasca.
Crema:

-mixam untul cu cream de branza, adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.
Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.
Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

http://shabbychicshop.ro/tavi/900-tava-magnolia-easy-life.html


Rulada de spanac o servim de la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori