Rulada cu spanac este o reteta vesela, umpluta cu crema de branza, un aperitiv delicios si aspectuos potrivit pentru orice ocazie.
Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile si mixam bine, adaugam spanacul (fiert inainte daca e proaspat) faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam bine cu o lingura, turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc, rulam si lasam sa se raceasca.
Crema:
-mixam untul cu cream de branza, adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.
Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.
Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.
http://shabbychicshop.ro/tavi/900-tava-magnolia-easy-life.html
Rulada de spanac o servim de la rece.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleImi place nuca de cocos si o folosesc de cate ori am ocazia. Consumam miez de cocos, fulgi dar mai ales lapte de cocos. ...
Tarta cu coacaze negre pe blat de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii