Rulada cu spanac si doua creme de branza

Un aperitiv colorat si foarte delicios!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu spanac si doua creme de branza

Ingrediente

  • blat :
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 gr piure de spanac
  • 75 ml ulei de masline
  • 120 gr faina
  • crema de branza cu morcovi:
  • 100 gr branza de burduf,
  • piure din 100 gr morcovi baby
  • crema de branza cu marar:
  • 100 gr branza de burduf
  • o lingura de smantana
  • marar verde

Mod de preparare

Se prepara blatul, mixand spuma tare albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie pentru copt, cca. 15 minute, la foc potrivit. Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare, apoi se mixeaza si se fac piure si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena. Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin. Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform, cu crema de branza si morcovi, apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc