Aceasta reteta este foarte gustoasa. Pentru a prepara rulada de cascaval avem nevoie de unt, cascaval, faina, oua si smantana.
Aceasta reteta este foarte gustoasa. Pentru a prepara rulada de cascaval avem nevoie de unt, cascaval, faina, oua si smantana. Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca gabenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau vegeta. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 de minute. Se scoate coca din tava pe un prosop si se pune si restul de cascaval. Se ruleaza cu ajutorul prosopului.
Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii