Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara rulada de cascaval, avem nevoie de trei feluri de cascaval, crema de branza si salam.
Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara rulada de cascaval, avem nevoie de trei feluri de cascaval, crema de branza si salam. Se topeste la microunde cascavalul ras si se intinde o foaie pe o coala de pergament. Se pune deasupra salamul ras foarte fin si un strat de crema de branza amestecata cu unt si ceva verdeturi si se ruleaza. Se lasa la frigider 2 zile dupa care se servesc.
Se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii