Rulada de spanac cu branza si ardei este un aperitiv minunat ce poate fi servit la orice ocazie festiva sau petrecere.
Se pun intr-un bol ouale, spanacul si smantana, apoi se bat bine cu furculita.
Se adauga sare si piper dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, apoi se adauga si faina. Se amesteca totul si se toarna intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Blatul se coace in cuptorul preincins la 180 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute. Blatul nu trebuie sa se rumeneasca, ci sa treaca testul scobitorii, care, introdusa in blat, trebuie sa iasa curata.
Blatul fierbinte se desprinde de hartia de copt cu ajutorul unui cutit cu lama lunga apoi se ruleaza strans, in aceeasi hartie. Se lasa sa se raceasca complet rulat in hartia de copt.
Intre timp se prepara crema de branza, dand la blender toate ingredientele (branza,cascavalul si untul). Ardeiul rosu il spalam si il taiem cubulete dupa care in amestecam su pasta de branza.
Blatul racit se desface din hartia de copt si se pune deasupra crema de branza cu ardei.
Se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2-3 ore inainte de servire.
Pofta buna!
Rulada de spanac cu branza si ardei se serveste rece ca aperitiv alaturi de sos iutel http://www.bunatatidinnatura.ro/products-page/altele/sos-iutel
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarSupa crema de sparanghel este o supa delicioasa pentru cei aventurosi.
Supa crema de sparanghelE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseCred ca a iesit cea mai gustoasa fasole batuta din cate am facut! Gatita sub presiune, toate vitaminele si tot gustul...
Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot ExpressReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii