Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de casca
Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de cascaval ras. Daca sosul nu este destul de consistent mai adauga putin cascaval ras. Pastreaza-l la frigider pana ziua urmatoare. Din aceasta umplutura poti pregati min. 12 rulouri. Intinde umplutura rece si consistenta pe feliile de cascaval si ruleaza-le. Pentru a obtine felii identice taie cascavalul cu o forma. (Inainte de folosire sterge forma cu o carpa umeda.) In hipermarketuri gasesti felii de cascaval gata taiate pentru acest scop.) Feliaza subtire 500 g de cascaval Edam si topeste-l in apa clocotita (60°C). Dupa care framanta-l, intinde-l si taie-l felii potrivite. Daca adaugi in umplutura 50 g de hrean ras obtii rulouri de cascaval cu hrean. Trebuie sa adaugi imediat hreanul proaspat ras. Poti obtine rulouri gustoase cu cascaval si din pasta de branza. In acest caz orneaza rulourile cu pasta de branza.
Aseaza rulourile pregatite pe un platou de sticla, sau portelan, cu marginile in jos. La sfarsit presara patrunjel uscat si decoreaza-le cu felii de ou fiert tare sau cu felii de lamaie.
Alte aperitive retete recomandate
Rulada de pui
Rulada de spanac
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm preluat reteta de la bucataras Jamila dar am dublat cantitatile, astfel incat sa obtin doua chec-uri. Au iesit atat de...
Chec "Zebra"Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii