Rulouri cu cascaval

Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de casca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tare
  • jumatate de portie de sos Remoulade
  • 100 g cascaval ras
  • felii de cascaval
  • patrunjel uscat

Mod de preparare

Decojeste ouale, taie cubulete albusurile si piseaza galbenusurile cu furculita, dupa care adauga totul in sosul Remoulade, impreuna cu 100 g de cascaval ras. Daca sosul nu este destul de consistent mai adauga putin cascaval ras. Pastreaza-l la frigider pana ziua urmatoare. Din aceasta umplutura poti pregati min. 12 rulouri. Intinde umplutura rece si consistenta pe feliile de cascaval si ruleaza-le. Pentru a obtine felii identice taie cascavalul cu o forma. (Inainte de folosire sterge forma cu o carpa umeda.) In hipermarketuri gasesti felii de cascaval gata taiate pentru acest scop.) Feliaza subtire 500 g de cascaval Edam si topeste-l in apa clocotita (60°C). Dupa care framanta-l, intinde-l si taie-l felii potrivite. Daca adaugi in umplutura 50 g de hrean ras obtii rulouri de cascaval cu hrean. Trebuie sa adaugi imediat hreanul proaspat ras. Poti obtine rulouri gustoase cu cascaval si din pasta de branza. In acest caz orneaza rulourile cu pasta de branza.
Aseaza rulourile pregatite pe un platou de sticla, sau portelan, cu marginile in jos. La sfarsit presara patrunjel uscat si decoreaza-le cu felii de ou fiert tare sau cu felii de lamaie.

Alte aperitive retete recomandate

Rulada de pui

Rulada de spanac

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Marmelada de mere si pere
1
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Gris cu lapte
3
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Parteneri
Desert prajitura cu ricotta si smochine
Bucataras.RO

Desert prajitura cu ricotta si smochine

O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.

Desert prajitura cu ricotta si smochine
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia