Eu aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia sfaramata. Dupa 2 ore aluatul crescuse mult si mi s
Eu aluatul l-am facut la masina de paine.
Am pus apa,untul,untura,zaharul si apoi faina si drojdia sfaramata.
Dupa 2 ore aluatul crescuse mult si mi s-a lipit de geamul masinii.
In cazul in care il faceti la mana procedati ca la un aluat de paine. Faceti o groapa in faina, adaugati drojdia dizolvata in putina apa calduta si putin zahar (din cantitatile retetei) si apoi adaugati grasimea, zaharul ramas, rozmarinul si lasati sa creasca in jur de 2 ore intr-un loc caldut.
Intindem aluatul intr-o foaie cat mai subtire (eu l-am intins mai gros din lipsa de timp), pudram cu parmezanul ras si apasam usor ca sa intre cat de cat parmezanul in aluat.
Rulam si taiem din el bucatele destul de groase
Asezam rulourile in picioare in tava: le lasam 15 minute la crescut in cuptorul usor cald.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.Ungem rulourile cu un ou batut si dupa ce se incinge cuptorul le bagam.
Dupa 20 minute sunt gata.
Pofta buna!
Reteta Rulouri cu parmezan si rozmarin a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete cu parmezan gasiti aici:
Rulouri cu sunca si branza,
Tort sarat,
Cheese Breadsticks (grisine)
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii