Sunt absolut grozave, mai ales calde
Intr-un castron, amestecam ouale, sarea. Adaugam iaurtul, laptele si amestecam. La sfarsit adaugam faina, amestecand cu un tel para, pana se omogenizeaza compozitia.
Incalzim o tigaie de clatite, si cu ajutorul unui polonic, turnam un disc de aluat si lasam aproximativ 20 secunde sa se coaca. Intoarcem pe celalalta parte. Scoatem clatita usor rumenita pe un platou. Procedam la fel cu restul de compozitie. Vom obtine aproximativ 8-10 clatite pe care le dam deoparte.
Pregatim o tava cu hartie de copt si pornim cuptorul.
Taiem baconul cubulete, si branza in batoane groase cam cat un deget. Spargem si batem un ou intr-un bol.
Pesmetul il amestecam cu cate putin din fiecare condiment.
Luam cate o clatita, asezam in mijloc un baton de cascaval, putin bacon si rulam, indoind si marginile laterale, ca un rulou inchis. Procedam la fel cu restul clatitelor.
Fiecare clatita o trecem prin ou batut, apoi prin pesmet, si o asezam in tava. Presaram 2-3 linguri cu ulei de masline peste rulouri si le dam la copt, la foc iute (180 - 200 grade C), pentru aproximativ 7-8 minute.
Cand devin rumene, le scoatem pe un platou. Le servim calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii