Pentru acest aperitiv delicios aveti nevoie de sunca, crema de branza, smantana, telemea, ceapa, portocale si sare.
Rulourile originale cu sunca sunt aperitive delicoase. Pentru prepararea acestora se curata si se taie marunt ceapa verde, busuiocul, apoi se amesteca cu ulei de masline. Telemeaua se rade si se amesteca cu smantana si crema de branza. Se adauga apoi ceapa si busuiocul si se sareaza. Se curata portocalale, se desfca feliute. Sunca de praga se intinde si se umple cu crema de branza, iar la mijloc se asaza feliile de portocala. Se ruleaza, se acopera cu folie de pastic si se lasa la rece.
Rulourile originale cu sunca se orneaza cu feliute de mere si patrunjel verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii