Saratele

Se framanta toate ingredientele pana ce aluatul se dezlipeste de pe maini. Se imparte in 3 parti si se lasa la rece pana se intareste. Se ia o bucata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. faina
  • 300 gr. margarina (unt)
  • 300 gr. branza (telemea
  • vaci sau cascaval)
  • 1 ou
  • putin otet (1/2 lingurite)
  • sare pe gustul fiecaruia
  • chimen

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele pana ce aluatul se dezlipeste de pe maini. Se imparte in 3 parti si se lasa la rece pana se intareste. Se ia o bucata si se intinde, grosime de un deget, se nuge cu ou, se presareaza cu chimen si se taie. se pun in tava si apoi se baga la cuptorul incins. Se lasa pana prinde o crusta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci