Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine. Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de
Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine.
Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de mai sus.
Se pune compozitia in forma si se baga in cuptorul incins. Eu am folosit forma de silicon.
Se serveste dupa ce s-a racit. Reteta Soufle de branza a fost propusa de Vianne pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Placinta aperitiv cu branza,
Dobos de sunca si cascaval ,
Crochete cu branza feta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii