Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine. Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de
Cascavalul ras, branza dietetica, galbenusurile, sarea si piperul se amesteca foarte bine.
Albusurile se bat bine si se incorporeaza in compozitia de mai sus.
Se pune compozitia in forma si se baga in cuptorul incins. Eu am folosit forma de silicon.
Se serveste dupa ce s-a racit. Reteta Soufle de branza a fost propusa de Vianne pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Placinta aperitiv cu branza,
Dobos de sunca si cascaval ,
Crochete cu branza feta
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii