Tarta cu branza si spanac este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tarta aveti nevoie de aluat de foietaj, spanac, ceapa, telemea, oua, marar si condimente.
Tarta cu branza si spanac este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tarta lasam foietajul la decongelat la temperatura camerei. La fel procedam si cu spanacul.
Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in uleiul incins intr-o tigaie. O lasam pana se inmoaie si apoi adaugam spanacul decongelat. Il lasam la foc mic cam 15 minute pana scade toata apa pe care o lasa si spanacul ramane aproape uscat. Il lasam la racit.
Mixam ouale cu branza rasa, adaugam spanacul racit , mararul si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Aluatul decongelat il asezam intr-o tava de tarta unsa cu putin unt. Taiem marginile cu un cutit bine ascutit.
Punem deasupra umplutura de spanac si nivelam.
Din resturile de aluat decupam diferite forme si le asezam peste umplutura.
Tarta cu branza si spanac se poate servi atat calda cat si rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's Kitchen.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii