Bunatati de Paste
Blat-intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu.
Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu mana, tapetam pana devine uniform.
Crema-intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, cascavalul dat prin razatoare, jambonul (taiat cubulete), sare, piper, omogenizam dupa care adaugam ceapa si mararul tocat marunt, zeama de la lime, dupa gust.
Adaugam amestecul peste blat in forma, nivelam si deasupra un strat subtire de icre.
Dam la frigider cateva ore dupa care decoram dupa plac sau servim asa.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii