Tarta picanta cu branzeturi este delicioasa. Aveti nevoie de aluat de tarta, 150 g branza sarata, 100 g cascaval afumat, 3 oua si sunca.
Tarta picanta cu branzeturi este delicioasa. Prima data trebuie sa pregatiti un aluat de tarta:cerneti faina intr-un bol. Puneti aici si un varf de cutit de sare. Se pune si untul si se amesteca, pana aveti un aluat farmicios. Se pun galbenusurile si apa si se framanta din nou. Aluatul se pune in folie alimentara si se lasa la rece o jumatate de ora.
Pentru umplutura se amesteca smantana cu branza si cascavalul date pe razatoare, sunca taiata cuburi mici, galbenusurile, sare si piper. La final se incorporeaza usor albusurile batute spuma.
Se intinde aluatul in foaie subtire, se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, imbracand si marginile. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita, pentru a evita cresterea neuniforma. Se toarna umplutura si se introduce tarta la cuptor, pentru 35-40 minute.
Tarta picanta cu branzeturi poate fi servita atat calda cat si rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelighs.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii