Tarta taraneasca este o tarta cu legume si carne, plina de savoare si care, cu siguranta, va face deliciul meselor in familie, alaturi de cei dragi.
Se amesteca faina cu untul si untura si apa pana se obtine un aluat. Se intinde o foaie de aluat mai mare decat fundul formei tapetate cu unt.Se taie costita felii si se asaza peste aluat ardeii taiati feliute se calesc in tigaie dupa care ii adaugam si pe ei peste costita, dupa care batem bine ouale cu smanana si adaugam in tava peste restul compozitiei sare ,piper si se da la cuptor pentru 30-35 minute.
Cand este rece, tarta taraneasca se taie cel mai bine si o putem servi alaturi de un sos iutel de la Bunatati din natura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii