Tarta taraneasca

Tarta taraneasca este o tarta cu legume si carne, plina de savoare si care, cu siguranta, va face deliciul meselor in familie, alaturi de cei dragi.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tarta taraneasca

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • Costita afumata 300 g
  • Smantana 150 g
  • Oua 3 buc
  • Sare
  • Piper
  • 2 ardei grasi rosii.
  • Pentru aluat:
  • Faina 200 g
  • Unt 100 g
  • Untura 30 g
  • 2 linguri de apa.

Mod de preparare

Se amesteca faina cu untul si untura si apa pana se obtine un aluat. Se intinde o foaie de aluat mai mare decat fundul formei tapetate cu unt.Se taie costita felii si se asaza peste aluat ardeii taiati feliute se calesc in tigaie dupa care ii adaugam si pe ei peste costita, dupa care batem bine ouale cu smanana si adaugam in tava peste restul compozitiei sare ,piper si se da la cuptor pentru 30-35 minute.


Cand este rece, tarta taraneasca se taie cel mai bine si o putem servi alaturi de un sos iutel de la Bunatati din natura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori