Terina de Branza

Am taiat ardeiul marunt si l-am pus intr-un vas cu putina apa, fara sa fiarba, atat cat sa iasa un pic zeama (si sa nu-mi faca crema rosie). Am scurs

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Terina de Branza

Ingrediente

  • 400 g mozzarela (eu am pus branza telemea)
  • 2 cutii philadelphia
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • marar
  • un pic de ceapa
  • 5 foi gelatina
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • seminte de doveac prajite (optional)

Mod de preparare

Am taiat ardeiul marunt si l-am pus intr-un vas cu putina apa, fara sa fiarba, atat cat sa iasa un pic zeama (si sa nu-mi faca crema rosie).

Am scurs bine ardeii. Am amestecat philadelphia cu marar, un pic de ceapa rasa, sare, piper, cimbru, am adaugat si ardeii.

Am inmuiat si dizolvat gelatina conform indicatiilor de pe plic si am adaugat-o la crema de branza - am amestecat bine.

Intr-o tava de chec am pus folie transparenta, apoi un strat de felii de telemea, crema de branza cu ardei si apoi ale strat de telemea.

Am acoperit-o cu folia de plastic, am presat un pic ca sa se aseze bine branzele si am dat la frigider pt 3h.

Se face foarte repede, este foarte buna la gust si estetic da bine.
Pofta buna!

Reteta Terina de Branza a fost propusa de camipl pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:

Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,

Crema de somon cu branza,

Branza de capra, gratinata, cu dulceata de zmeura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori