Tofu Peperoncino

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tofu Peperoncino

Ingrediente

  • 300g tofu
  • 1 catel de usturoi tocat
  • cateva frunze de busuioc
  • putin ardei iute (eu am pus din cel uscat si macinat)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • faina

Mod de preparare

Tofu se lasa la scurs cam jumatate de ora dupa care se taie / rupe in bucati; se presara sare si piper si apoi faina. Se infierbanta uleiul in tigaie, se caleste putin usturoiul impreuna cu ardeiul iute pana se simte aroma de usturoi. Se adauga si tofu si se caleste intorcand tofu usor pe toate partile pana se rumeneste.


Se mai presara putina sare si piper si se scoate pe farfurie. Se decoreaza cu frunzele de busuioc.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci