Se toaca verdeturile, cascavalul se rade si se amesteca cu verdeata si untul. Se condimenteaza amestecul cu sare si piper. Se scurg ciupercile si se t
Se toaca verdeturile, cascavalul se rade si se amesteca cu verdeata si untul. Se condimenteaza amestecul cu sare si piper. Se scurg ciupercile si se taie marunt. Se calesc in putin ulei pina nu mai au zeama. Apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie pe diagonala feliile de piine prajita si se garnisec cu ciuperci. Se pune peste acestea pasta de cascaval; se dau 10 min la cuptor.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii