Culinar.ro iti ofera o multitudine de retete care pot fi servite ca aperitiv. Pentru aceasta reteta ai nevoie de pui, condimente pentru pui si felii de bacon.
Dupa ce am spalat aripile de pui le condimentam cu condimente pentru pui. Le lasam deoparte 30 de minute. Intre timp taiem felii de bacon. Aceste felii le folosim pentru a imbraca aripile de pui. Pentru fixare folosim scobitori.
Cu sos de usturoi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii