Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc. Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (ca
Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc.
Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (carnea e cruda) si o bucata de branza topita.
Rulati o data, dupa care aduceti capetele spre mijloc si rulati pana la capat.
Le asezati cu deschizatura in jos ca sa nu se desfaca (eu nu le ud si nici nu le dau prin ou).
Si la prajit in tigaie (cateodata le mai prajesc in ulei de masline mi se pare ca ies mai gustoase).
Se servesc cu supa (hrira).
Pofta buna!
Reteta Bricks a fost propusa de andreea fr pe forum culinar.ro
Alte retete asemanatoare gasiti aici:
Supa Harira,
Sabzi Polo (orez cu verdeata),
Kookoo Sabzi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii