Briosele cu cascaval Sofia si jambon sunt ideale pentru mic dejun, gustari sau pachet, unde mai punem faptul ca se fac foarte usor chiar in timp ce ne ocupam de alte treburi casnice.
Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute si jambonul.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi umplem formele de briose
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!
Briosele cu cascaval Sofia si jambon se servesc calde sau reci, ca aperitive, mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii