O reteta usor de preparat, cu aroma si miros de toamna!
Se fierb cartofii in apa cu sare, cca 13 minute, nu foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita, lasand cca 0,5 cm ,grosimea peretilor cartofilor.
Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.
Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca 10-15 minute, la foc potrivit sa se rumeneasca usor.
Pofta buna!!!
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii