Chec de piept de pui este o reteta simpla si delicioasa pe care oricine o poate pregati. Aveti nevoie de 250 g piept de pui.
Se taie pieptul de pui in cubulete, care trebuie stropite cu 2 linguri de ulei si bine condimentate cu sare si piper si lasate 30 minute la macerat. Se curata ceapa, tocata marunt si calita in uleiul ramas. Se adauga rosiile decojite si taiate felii. Dupa ce scade sucul lasat de rosii, adaug carnea de pui si se lasa 5 minute pe foc, avand grija la amestec. Se stinge focul si se lasa amestecul sa se raceasca.
Se mixeaza oualele cu uleiul de masline, cu laptele caldut, telemeaua rasa si faina cernuta la care se adauga praful de copt. Se mai adauga si amestecul de rosii, carne si ceapa si se completeaza cu sare si piper, dupa gust. Se toarna amestecul intr-o tava de chec. Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 45 minute.
Chec de piept de pui se taie doar dupa ce se raceste.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii