Carnea de curcan se da prin masina de carne si impreuna cu ceapa rasa se framanta cu condimentele. Se formeaza chiftelute care se acopera cu felii de
Carnea de curcan se da prin masina de carne si impreuna cu ceapa rasa se framanta cu condimentele. Se formeaza chiftelute care se acopera cu felii de bacon fixate cu scobitoarea. Chiftelutele imbracate in bacon se prajesc pana se rumeneste slanina. Servite cu salata sau cu paine proaspata sunt delicioase.
Alte mancaruri recomandate
Zacusca de ciuperci
Vinete maioneza
Vinete la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii