Carnea de curcan se da prin masina de carne si impreuna cu ceapa rasa se framanta cu condimentele. Se formeaza chiftelute care se acopera cu felii de
Carnea de curcan se da prin masina de carne si impreuna cu ceapa rasa se framanta cu condimentele. Se formeaza chiftelute care se acopera cu felii de bacon fixate cu scobitoarea. Chiftelutele imbracate in bacon se prajesc pana se rumeneste slanina. Servite cu salata sau cu paine proaspata sunt delicioase.
Alte mancaruri recomandate
Zacusca de ciuperci
Vinete maioneza
Vinete la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii