Clatite gratinate, cu carne tocata

Ideala pentru aperitive si nu numai!

Portii
9
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Clatite gratinate, cu carne tocata

Ingrediente

  • 400 ml lapte
  • 1 ou mare
  • 250 gr de faina
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 500 gr piept de pui
  • 200 gr crema de branza cu verdeata
  • 1/2 ardei gras tocat marunt
  • o lingura de ulei
  • 100 gr de cascaval ras
  • 3 linguri de smantana
  • 1 ou
  • 1 ceapa

Mod de preparare

 Pentru clatite, se amesteca ingredientele de clatite 400 ml lapte, un ou mare, 250 gr de faina, sare, piper, condimente pentru pui si se coc. E important sa le coaceti la foc mic, astfel incat sa fie coapte bine Se incinge ulei, se adauga ceapa, pieptul de pui tocat si se caleste. Se adauga si ardeiul macinat, se adauga putina apa si se fierbe. Se lasa la racit. Se adauga crema de branza in compozitia rece, dupa care se umple clatitele. Se asaza in vasul yena, se bate oul cu smantana si se adauga peste clatite in cuptor. Se gratineaza 15 minute, inainte cu 5 minute, se rade cascavalul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori