Carnea tocata se pune intr-un castron. Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandr
Carnea tocata se pune intr-un castron.
Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.
Potriviti de sare si, eventual piper.
Framantati bine ingredientele.
Formati cu palmele umede mici bilute de marimea unei nuci.
Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.
Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.
Alte retete de Paste
Pulpa de miel la cuptor
Friptura de miel coroana
Drob de miel special

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii