Carnea tocata se pune intr-un castron. Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandr
Carnea tocata se pune intr-un castron.
Adaugati 1 lingura rasa din amestecul de condiment, pasta de susan, zeama de la jumatate de lamaie si coriandrul sau patrunjelul tocate marunt, precum si ceapa curatata, spalata si data pe razatoarea mica.
Potriviti de sare si, eventual piper.
Framantati bine ingredientele.
Formati cu palmele umede mici bilute de marimea unei nuci.
Puneti cate 3 din acestea pe un bat de frigaruie, apoi stropiti-le cu ulei.
Frigeti-le pe un gratar incins pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos peste tot.
Se servesc cu garnitura de salata de varza, ceapa tocata, rosii si salata verde.
Alte retete de Paste
Pulpa de miel la cuptor
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii