Se pune o bucata de carne de porc la fiert si se lasa pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga o ceapa taiata in patru si ficatul taiat felii
Se pune o bucata de carne de porc la fiert si se lasa pana cand intra furculita in ea. Atunci se adauga o ceapa taiata in patru si ficatul taiat felii. Se fierbe la foc mic 20 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca. Se dau prin masina de tocat carnea si ficatul. Peste amestec se adauga sare si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie. In amestec se adauga un ou fiert si un mar taiat felii. Se amesteca cu putin piper macinat, se asaza pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde.
Se serveste in aceeasi zi, decorat cu jumatati de masline si felii de castravete acru.
Alte aperitive:
Castraveti bulgaresti
Zacusca de ciuperci
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii