Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un va
Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un vas separat. Frecam ficatul cu ulei ca la maioneza pana cand obtinem o pasta consistenta apoi adaugam ouale amestecand in continuare. Taiem fin o ceapa mica, la fel procedam si cu castravetele pe care le punem peste pasta de ficat si ou. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Se serveste ornat cu gogosari murati in otet.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii