Intindem aluatul intr-o forma rotunda cu diam. de 30 cm. Se taie surplusul de aluat. Batem smantana si o amestecam cu patrujel tocat fin, slaninuta ta
Intindem aluatul intr-o forma rotunda cu diam. de 30 cm. Se taie surplusul de aluat. Batem smantana si o amestecam cu patrujel tocat fin, slaninuta taiata fasii, doua oua batute si restul condimentelor. Se toarna compozitia obtinuta peste aluat, se sparg deasupra cele 4 oua ramase si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute, sa se rumenesca frumos.
Sursa aceste retete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Iahnie de fasole
Ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii