O rulada cu nuci, caise si rosii dezhidratate este un aperitiv mai deosebit dar foarte potrivit pentru un platou mare cu aperitive. De la inceput va spun ca umplutura nu este una legata, de aceea pentru a taia rulada aveti nevoie de un cutit foarte bine ascutit sau puteti sa puneti in umplutura un ou si o lingura de pesmet pentru a lega compozitia. Eu am vrut sa se simta aroma de nuca prajita foarte putenic si sa ramana cat mai crocanta.
Carnea o batem cu ciocanul de batut carne pana cand este ca si pentru snitel , dar vom obtine o singura bucata. O ungem cu ulei de masline si o condimentam cu sare, piper si nucsoara razuita si o lasam sa stea putin. Nucile le taiem grosier si le prajim pe foc rapid intr-o tava.
Peste carne presaram nucile, caisele taiate in fasii subtiri si rosiile. Rulam carnea cat mai strans posibil avand grija sa impaturim capetele astfel incat sa nu iasa compozitia. Asezam rulada intr-o tava, asezonam cu sare si piper deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute. Lasam sa se raceasca si feliem cu grija.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii