Rulada din piept de pui este un aperitiv delicios si aspectuos, un aperitiv perfecte pentru mesele de sarbatoare.
Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat, cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam. Se fixeaza rulada cu scobitori multe.
Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Eu mai folosesc omleta, mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim.
Rulada de pui se serveste ca si aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii