Am condimentat carnea, am adaugat pesmetul, oul, verdeata, usturoiul pisat si pâinea pe care am înmuiat-o în apa calduta, am stors-o si am farâmitat-o.
Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua. Am pregatit doua rulade mai subtiri.
Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.
Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute (daca va place foarte picant, puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.
Am rulat ajutându-ma de hârtie, apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.
La fel am procedat cu carnea ramasa.
Am pus rulada la cuptor la 200 de grade C si le-am lasat pâna ce s-au copt.
Se feliaza dupa ce s-a racit.
Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.
S-aveţi pofta!!!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii