Simplu, rapid si de efect...Se poate servi ca fel principal alaturi de o garnitura, dar merge perfect si ca aperitiv taiat ruloul in felii groase de 1,5-2 cm...
Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie din bucata de piept de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare si subtire. Cu un cutit cu lama mare si lunga se taie o felie din piept, dar nu de tot. Se continua taierea pieptului cu o alta felie in continuarea celeilalte...
Se stropeste bucata de pui pe o parte cu ulei aromatizat, se condimenteaza cu sare si fulgi de chili rasniti. Se maseaza usor carnea sa se intrepatrunda cu aromele. Se pune o folie de aluminiu peste carne, se rastoarna sa avem partea necondimentata in sus si o inmiresmam si pe aceasta cu sare si piper proaspat macinat. Asezam feliile de bacon pe lungimea bucatii de carne. Ciupercile de la cutie le scurgem bine de zeama in care au stat strangandu-le usor intre palme si le taiem grosier din cutit. Amestecam ciupercile cu putina branza,unt rece dat pe razatoare, albusul de ou batut, putina sare si piper. Acest amestec il intindem peste felia din piept de pui si bacon. In capatul din care incepem sa facem ruloul punem si cateva felii subtiri de ardei rosu pentru culoare. Pornind din capatul in care am asezat ardeii adunam marginile si facem sul, strangand usor bucata de carne. O invelim bine in folie de aluminiu strangand capetele.
Punem intr-o tava ruloul si-l dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 25-30 minute. Il desfacem din folie,il lasam sa se raceasca si-l servim dupa preferinte, cald cu garnitura si/sau salata preferata.
Sa va fie de folos!!
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii