Simplu, rapid si de efect...Se poate servi ca fel principal alaturi de o garnitura, dar merge perfect si ca aperitiv taiat ruloul in felii groase de 1,5-2 cm...
Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie din bucata de piept de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare si subtire. Cu un cutit cu lama mare si lunga se taie o felie din piept, dar nu de tot. Se continua taierea pieptului cu o alta felie in continuarea celeilalte...
Se stropeste bucata de pui pe o parte cu ulei aromatizat, se condimenteaza cu sare si fulgi de chili rasniti. Se maseaza usor carnea sa se intrepatrunda cu aromele. Se pune o folie de aluminiu peste carne, se rastoarna sa avem partea necondimentata in sus si o inmiresmam si pe aceasta cu sare si piper proaspat macinat. Asezam feliile de bacon pe lungimea bucatii de carne. Ciupercile de la cutie le scurgem bine de zeama in care au stat strangandu-le usor intre palme si le taiem grosier din cutit. Amestecam ciupercile cu putina branza,unt rece dat pe razatoare, albusul de ou batut, putina sare si piper. Acest amestec il intindem peste felia din piept de pui si bacon. In capatul din care incepem sa facem ruloul punem si cateva felii subtiri de ardei rosu pentru culoare. Pornind din capatul in care am asezat ardeii adunam marginile si facem sul, strangand usor bucata de carne. O invelim bine in folie de aluminiu strangand capetele.
Punem intr-o tava ruloul si-l dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 25-30 minute. Il desfacem din folie,il lasam sa se raceasca si-l servim dupa preferinte, cald cu garnitura si/sau salata preferata.
Sa va fie de folos!!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii