Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea
Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea, oul si condimentele se framanta bine, apoi se intinde ca o foaie grosa de un lat de deget pe hartie de copt. Ardeii se curata de seminte si se umplu bine cu crema de branza. Apoi se aseaza peste foaia de carne, dupa care rulam si asezam rulada in tava. Se coace la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
Dupa ce s-a racit, rulada se feliaza si se serveste cu muraturi.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii