Intr-o tigaie incinsa se pune untul si cand s-a incalzit se adauga faina, se amesteca faina in unt pana se incorporeaza bine, apoi se toarna trepÂt
Intr-o tigaie incinsa se pune untul si cand s-a incalzit se adauga faina, se amesteca faina in unt pana se incorporeaza bine, apoi se toarna trepÂtat laptele, pana se obtine o ciulama buna, amestecind mereu. Se lasa sa fiarba pina se ingroasa. Se ia sosul de pe foc si asa fierbinte se amesteca cu sunca taiata bucatele si cu 3 linguri cascaval ras. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu sare, piper si se adauga galbenu- surile si albusurile batute spuma, amestecind mereu, dar foarte usor, de jos in sus. Se unge un vas de sticla incasabila cu unt, se toarna compozitia in el si se presara cu cascaval. Se coace sufleul in cuptor la foc mic timp de 30 minute.
Se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Placinta de dovleac
Chiftele
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii