Sunca crocanta

Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condiment

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g sunca fiarta
  • 200 g besamel
  • 2 galbenusuri
  • 2 oua intregi
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condimenteaza cu sare si piper. Din pasta bine amestecata se formeaza baghete mici si se baga la frigider. Mai tarziu se dau prin faina, oua batute si pesmet, dupa care se prajesc in ulei sau untura incinsa pana se rumenesc.
Se pot servi ca atare sau insotite de cartofi prajiti si salata verde.

Alte retete recomandate:

Ciuperci la cuptor

Castraveti bulgaresti

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc