Sunca crocanta

Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condiment

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g sunca fiarta
  • 200 g besamel
  • 2 galbenusuri
  • 2 oua intregi
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie jumatate din cantitatea de sunca cubulete mici, iar restul se marunteste. Sosul besamel se amesteca cu sunca si cu galbenusurile; se condimenteaza cu sare si piper. Din pasta bine amestecata se formeaza baghete mici si se baga la frigider. Mai tarziu se dau prin faina, oua batute si pesmet, dupa care se prajesc in ulei sau untura incinsa pana se rumenesc.
Se pot servi ca atare sau insotite de cartofi prajiti si salata verde.

Alte retete recomandate:

Ciuperci la cuptor

Castraveti bulgaresti

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori