Terina de pui cu legume este un aperitiv delicios si aratos cu piept de pui, un aperitiv ce poate fi servit la orice ocazie festiva sau sarbatoare.
Pieptul de pui se curata se spala se taie bucati,si se pune in blender.
Pieptul de pui maruntit se pune intr-o cratita.
Legumele se spala, se curata si se taie bucati, se scufunda in apa sarata, se scurg si se adauga peste pieptul de pui. Se amesteca, se pune putin ulei de masline, piper si sare si se omogenizeaza din nou.
Se pune compozitia intr-o tava de chec, unsa cu ulei de masline si se coace cca 25 min la 180 grade.
Terina de pui se serveste alaturi de salata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii