Terina de pui cu legume

Terina de pui cu legume este un aperitiv delicios si aratos cu piept de pui, un aperitiv ce poate fi servit la orice ocazie festiva sau sarbatoare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Terina de pui cu legume

Ingrediente

  • -800 g piept de pui
  • -2 morcovi
  • -2 dovlecei zuchini
  • -2 ardei kapia
  •  
  • -4 oua
  • -ulei de masline
  • -sare si piper
  • -6 linguri de faina

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata se spala se taie bucati,si se pune in blender.

Pieptul de pui maruntit se pune intr-o cratita.

Legumele se spala, se curata si se taie bucati, se scufunda in apa sarata, se scurg si se adauga peste pieptul de pui. Se amesteca, se pune putin ulei de masline, piper si sare si se omogenizeaza din nou.

Se pune compozitia intr-o tava de chec, unsa cu ulei de masline si se coace cca 25 min la 180 grade.


Terina de pui se serveste alaturi de salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori