Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ardei grasi, sunca, telemea, castravete, rosii, ceapa si patrunjel verde.
Sunca, rosiile si telemeaua se taie cubulete. Ceapa se toaca rondele, iar castravetele se taie felii subtiri, iar apoi in patru. Se pun toate ingredinetele intr-un castron si se adauga sare si piper dupa gust. Ardei se taie in doua, se curata de seminte si se umplu cu compozitia rezultata.
Se servesc decorati cu patrunjel verde tocat.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii