Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ardei grasi, sunca, telemea, castravete, rosii, ceapa si patrunjel verde.
Sunca, rosiile si telemeaua se taie cubulete. Ceapa se toaca rondele, iar castravetele se taie felii subtiri, iar apoi in patru. Se pun toate ingredinetele intr-un castron si se adauga sare si piper dupa gust. Ardei se taie in doua, se curata de seminte si se umplu cu compozitia rezultata.
Se servesc decorati cu patrunjel verde tocat.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii