Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul
Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul fiert tare si se paseaza.
Cascavalul se trece prin razatoarea mica si se amesteca cu galbenusul, untul, smantana, sare si piperul.
Se omogenide zeaza pasta si se pune intr-un cornet sau seringa ornat.
Se spala ridichile, se curata si se tau rondele subtiri.
Maslinele si ele se tau fasii.
Cu ajutorul cornetului se pune peste jumatate de felii de risiche din pasta si cu celelalte jumatati se acopera. Cu fasiile de masline se face ornarea ridichilor. Pentru ornare folosesti si frunzele de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete culinare delicioase:
Salata de pastai verzi,
Salata coleslaw,
Tochitura de pui,
Papricas de pui cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii