Se coc vinetele, se lasa sa se raceasca, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca vinetele cu mixerul impreuna cu tahina, sarea, uleiul s
Se coc vinetele, se lasa sa se raceasca, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca vinetele cu mixerul impreuna cu tahina, sarea, uleiul si sucul de lamiie pina cind se obtine o pasta fina si pufoasa (aprox 5 minute). Se lasa la rece cel putin o ora inainte de servire.
Se serveste in castronele de lut (preferabil) cu putin ulei de masline deasupra si citeva frunze de menta ca decor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii